AUTORISERET SERVICE VÆRKSTED

Få hurtigt kontakt til dit lokale værksted - vi er i hele Danmark

VÆLG DIT VÆRKSTED UD FRA MÆRKE

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VORES AUTOVÆRKSTED?

I sidste ende er valg af værksted en beslutning, du som kunde selv skal træffe. Dog vil vi, hos Autohuset Vestergaard, klart anbefale dig at vælge et autoriseret værksted. Ifølge EU-lovgivningen på området, hedder det sig; så længe bilerne serviceres i overensstemmelse med producentens anvisninger, vil bilen være dækket af garantien. Derfor forekommer det tydeligt, at du som sagt selv bestemmer hvor du vil gå til service med din bil, når du er ejer af en bil med fabriksgaranti. Men der er nogle ting du skal være meget opmærksom på og som gør at det klart kan være fordelagtigt at vælge et autoriseret værksted. En af de meget vigtige ting at være opmærksom på er, at når du vælger et uautoriseret værksted, ligger bevisbyrden hos dig selv ved alle former for reklamationer hvis det viser sig, at serviceeftersynet ikke er foretaget i overensstemmelse med bilproducentens anvisninger eller hvis en mangelfuld reparation fører til følgeskader på din bil. Forkert olie eller en uoriginal reservedel kan gøre store skader på din bil, og i sådanne tilfælde kan producenten ikke længere stå 100% bag fabriksgarantien. Men vælger du et af Autohuset Vestergaards mange autoriserede værksteder, er dette en situation vi vil garantere dig at du ikke kommer ud for. Hvis din bil har fået en skade i trafikken, er det på ingen måde ligegyldigt, hvem der udbedrer skaden. Det kan have store konsekvenser for din fremtidige sikkerhed, hvis det værksted der ordner din bil ikke er i besiddelse af de nødvendige kompetencer. Desværre viser crash tests nemlig, at biler der er repareret efter forældede vejledninger ikke er sikre ved en ny kollision.

Autoriserede værksteder bruger altid originale reservedele, og vi kan skaffe dem hjem hurtigere end et uautoriseret værksted kan. Vi arbejder efter leverandørernes krav og vi bliver konstant kontrolleret. Det gør at vi hele tiden er up-to-date og at vi yder den bedste service muligt på området. Vores mekanikere bliver løbende uddannet indenfor de bestemte mærker, på den måde specialiserer de sig og kender derfor bilerne og de karakteristiske fejl der kan være på de enkelte bilmodeller. Når du har bil til eftersyn på et af vores autoriserede værksteder, taster vi dit stelnummer ind i vores system, og de produktforbedrings- samt sikkerhedskampagner der skal laves vil altid dukke op på vores skærm og dermed blive lavet i forbindelse med dit serviceeftersyn. I moderne eller nyere biler er der mange minicomputere, disse kræver løbende opdateringer, netop som en hvilken som helst anden computer. Derfor har vi som autoriseret værksted investeret i diagnosetestere, der hurtigt stiller en diagnose på din bil og retter fejlene, samtidig med at den kommunikerer med bilens computer og opdaterer den så den også har den nyeste software. På den måde bliver køreegenskaberne, brændstoføkonomien og miljøhensynet hele tiden optimeret. Derfor, er du hos os altid sikret de bedste optimeringer til lige netop din bil.

Ønsker du at booke en tid til et serviceeftersyn uden for vores værksteders åbningstider, så kan du i ro og mag booke online her. Har du en bil, der er under 12 måneder gammel, og ikke har fået foretaget første serviceeftersyn, så tilbyder vi at tegne en Tryghedsaftale. Med en tryghedsaftale er du garanteret 100% budgetsikkerhed og du slipper dermed for uforudsete værkstedregninger. Din bil er dækket med al service, vedligeholdelse og reparation (undtaget dæk). Vores mekanikere kan deres håndværk, også når det kommer til din bil. Hvad enten du kører Volvo, Renault, Dacia, KIA, SEAT, Ford, Mazda, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, BMW eller Nissan har vi en ekspert på området, af samme grund har vi autoriseret bilservice og bilreparation af disse 12 bilmærker. Hos os er kundeservice et nøgleord. Derfor står vi også altid klar til at servicere dig, uanset hvor og hvornår, så du hurtigt og effektivt kan komme videre på landevejen.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Loading...

BILLIG BILPLEJE

Ønsker du at passe ekstra godt på din bil. Så forkæl den med en professionel klargøring hos Autohuset Vestergaard.

SE MERE OM BILPLEJE HER

DIT LOKALE SKADECENTER

Der er tryghed i at vide, hvem der udbedrer din bil efter en trafikskade.

SE MERE OM SKADECENTER

FÅ ET TRYGHEDSEFTERSYN

Et serviceeftersyn af din bil inkl. gratis vejhjælp. Gælder biler, der er +5 år gamle.

SE MERE OM TRYGHEDSEFTERSYN